banner-historie

Historie

De Vree en Sliepen bestaat 125 jaar. Het metsel- en aannemingsbedrijf dat Anthonie de Vree in 1889 oprichtte, is nog altijd het fundament onder ons bedrijf. Vandaag de dag voert Ted van der Netten van Stigt de directie.

De onderneming die Anthonie de Vree was gestart, floreerde. Na zijn dood (in 1916) zette zijn zoon Johan de werkzaamheden voort. Niet zelden ging het daarbij om grote bouwwerken. Sommige relaties uit die tijd zijn nog altijd klant, zoals warmwater- en verwarmingsspecialist Daalderop.

Werken in teamverband
In 1967 ging Aannemersbedrijf De Vree samen met Sliepen Interieur. Zo ontstond De Vree en Sliepen. In 1981 nam Gert-Jan van Ingen samen met 10 andere personeelsleden het bedrijf over. Hij geloofde sterk in werken in teamverband én in duurzaam bouwen. Onder zijn leiding kreeg het bedrijf diverse regionale en landelijke onderscheidingen.

Balans in bouwen
Ook de huidige directeur, Ted van der Netten van Stigt, hecht grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en werken in teamverband. Onder het motto ‘Balans in Bouwen’ wil hij de activiteiten van het bedrijf verder uitbouwen in het Rivierengebied en Midden-Nederland.

historie-klein