banner-opleiding

Opleiding en stage

Bouwen is een van de oudste beroepen ter wereld. Gelukkig zijn er elk jaar weer jonge mensen die zich aangetrokken voelen om het bouwvak te gaan beoefenen. Die mensen helpen we graag, bijvoorbeeld met interne opleidingen en stageplaatsen.

We besteden veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Daarom kunnen onze collega’s talloze cursussen en (interne) opleidingstrajecten volgen.

Leerlingbouwplaatsen
SBB-leerlingen bieden we via Bouwmensen de kans om praktijkervaring op te doen. Daartoe hebben we diverse leerlingbouwplaatsen ingericht. Dat hebben we gedaan volgens de definities van Volandis.

Leerlingen volgen al werkend een praktijkgerichte opleiding. Is hun opleiding afgerond, dan nemen we ze vaak in loondienst als vaste medewerker.

Stageplaatsen
Ook stellen we jaarlijks een aantal stageplaatsen beschikbaar voor mbo- en hbo-studenten. Dat doen we graag, maar niet vrijblijvend.

We bieden stagiairs de gelegenheid hun onderscheidend vermogen te ontdekken en de kans om zich in die richting te ontwikkelen. Tegelijk vragen we van hen dat ze een juiste mentaliteit en mate van inzet tonen. Natuurlijk zorgen we dat onze professionals iedere afzonderlijke stagiair gericht begeleiden.

Leerbedrijf
En de resultaten van ons actieve leerbedrijf? Die liegen er niet om. We zijn er trots op dat veel oud-stagiairs inmiddels bij ons in dienst zijn als timmerman, werkvoorbereider, uitvoerder of zelfs projectleider. Wie weet behoor ook jij in de toekomst tot deze groep ambitieuze collega’s!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

opleiding-klein