Vacature Projectleider

 

Bemoei jij je graag overal mee? Werk je graag in een organisatie waar initiatief gewaardeerd wordt? Ben je enthousiast, ondernemend en geef je graag het goede voorbeeld? Weet jij de juiste persoon op de juiste plek neer te zetten en kun je delegeren?

Misschien ben jij dan onze nieuwe collega! Wij zoeken namelijk een inspirerende Projectleider.

Wie zijn wij?

De Vree en Sliepen is een modern, allround bouwbedrijf. Met onze onderscheidende bouwprojecten zijn we uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde bouwbedrijven van het Rivierenland. We bieden je graag de kans om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden.

Wie ben jij?

– Je hebt een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar
– Je hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie
– Je hebt kennis van Lean werkmethoden
– Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
– Je bent een teamspeler
– Je bent klantgericht

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de aan jou toegewezen projecten.
Je bent in deze functie de spil tussen opdrachtgever, werkvoorbereiding, uitvoering en onderaannemers.
Je beoordeelt, samen met de overige bouwteamleden, de uitvoerbaarheid en kwaliteit van de voorgeschreven constructies en bouwmethode.
Je coördineert de werkzaamheden zodanig dat er optimaal uitvoering wordt gegeven aan de voorgenomen werkprocessen en hierbij de beoogde kwaliteit wordt bereikt.
Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte besteding van de beschikbare budgetten en de financiële bewaking en verslaglegging binnen het project. Goed kunnen communiceren met alle partijen binnen het bouwproces is een absolute vereiste.
Tijdens en na de oplevering houd je de regie over de volledigheid van het te leveren product, de correcte afhandeling van de oplevering en de financiële afwikkeling van het project met de opdrachtgever en bouwpartners.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een no-nonsense organisatie met korte lijnen. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en eigen initiatief wordt gewaardeerd. Je krijgt bij ons de kans je te ontwikkelen door het volgen van opleidingen of cursussen. Naast een fijne, informele werksfeer bieden we een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. En wanneer je je tijd liever besteedt aan andere zaken dan aan reistijd ben je bij ons ook aan het juiste adres; wij werken veelal binnen een straal van 30 kilometer van ons bedrijf.

Heb je interesse in ons aanbod?

Wil je meer weten over ons of over de hierboven beschreven functie? We staan je graag te woord!
Je kunt contact opnemen met Teunis van Voorthuizen, telefoon: 0344-636960.
Liever meteen solliciteren? Wij ontvangen je sollicitatie graag! Je kunt je CV en motivatie sturen aan
Debbie Jansen. E-mail: d.jansen@vreesliepen.nl