Vacature Uitvoerder

Wat ga jij doen?

Jij ziet gebouwen groeien, dankzij jouw werk. Jij neemt het voortouw bij één of meerdere bouwprojecten en geeft leiding aan je collega’s. Door jouw planning zijn er altijd genoeg collega’s, partners en is er voldoende materieel aanwezig. De kwaliteit en veiligheid zijn in jouw handen en tijdens werkbesprekingen koppel jij de voortgang terug aan je leidinggevenden.

Wat heb je in huis?

Jouw basis is je MBO opleiding in de richting van Bouwkunde. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pre. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je verantwoordelijkheid neemt, goed om kan gaan met stressvolle situaties en gedreven en enthousiast je werkzaamheden oppakt.

Je werkomgeving

De Vree en Sliepen is een modern, allround bouwbedrijf. Met onze onderscheidende bouwprojecten zijn we uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde bouwbedrijven van het Rivierenland. We bieden je graag de kans om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en eigen initiatief wordt gewaardeerd. Door het volgen van opleidingen en cursussen krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Naast een fijne, informele werksfeer bieden we een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. En wanneer je je tijd liever besteedt aan andere zaken dan aan reizen, ben je bij ons ook aan het juiste adres; wij werken veelal binnen een straal van 30 kilometer van ons bedrijf.

Kom je bij ons werken?

Wil je meer weten over ons of over de hierboven beschreven functie? We staan je graag te woord!
Je kunt contact opnemen met Teunis van Voorthuizen, telefoon: 0344-636960.
Liever meteen solliciteren? Wij ontvangen je sollicitatie graag! Je kunt je CV en motivatie sturen aan
Debbie Jansen. E-mail: d.jansen@vreesliepen.nl