Vacature Voorman

 

Wat ga je doen?

Je gaat je bezig houden met alle voorkomende timmerwerkzaamheden van het begin tot het einde van de bouw. Je werkt aan renovatie- en onderhoudsprojecten of aan nieuwbouwprojecten. Jouw opdrachtgevers kunnen zakelijke opdrachtgevers of particuliere opdrachtgevers zijn. Je werkt zelfstandig of met een team collega’s onder begeleiding van een uitvoerder en geeft leiding aan vaklieden in een ploeg. Daarnaast beschik je over inhoudelijke kennis en inzichten over de activiteiten die jouw team doet. Je ondersteunt in het uitvoeren en bewaken van de werkzaamheden op het gebied van kwaliteit en tijd.

Afhankelijk van je kennis en kunde kan het voorkomen dat je een klein bouwwerk zelfstandig uitvoert.
Wat heb je in huis?

Jouw basis is je BBL2, 3 of 4 opleiding Timmeren. Een aantal jaren ervaring in zowel onderhouds- als renovatieprojecten is een pre. Je bent in het bezit van een rijbewijs B (en bij voorkeur een aanhangerrijbewijs). Je hebt een geldig VCA certificaat of bent bereid dit te behalen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je klantgericht, communicatief en positief ingesteld bent.

Je werkomgeving

De Vree en Sliepen is een modern, allround bouwbedrijf. Met onze onderscheidende bouwprojecten zijn we uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde bouwbedrijven van het Rivierenland. We bieden je graag de kans om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en eigen initiatief wordt gewaardeerd. Door het volgen van opleidingen en cursussen krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Naast een fijne, informele werksfeer bieden we een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. En wanneer je je tijd liever besteedt aan andere zaken dan aan reizen, ben je bij ons ook aan het juiste adres; wij werken veelal binnen een straal van 30 kilometer van ons bedrijf.

Wil je bij ons komen werken?

Wil je meer weten over ons of over de hierboven beschreven functie? We staan je graag te woord! Je kunt contact opnemen met Teunis van Voorthuizen door hem te bellen op: 0344-636960. Liever meteen solliciteren? Wij ontvangen je sollicitatie graag! Je kunt je CV en motivatie sturen aan Debbie Jansen via haar mailadres: d.jansen@vreesliepen.nl