Vacature Ervaren werkvoorbereider

 

Wat ga je doen?

Jij ziet gebouwen groeien, dankzij jouw werk. Het maken van planningen vind je een uitdaging en gaat je goed af. Je stelt contracten met leveranciers en onderaannemers op en je maakt bouwverslagen en opleveringsrapporten. Dankzij jouw precisie zijn de tekeningen die je controleert helemaal in orde. Je bewaakt het traject en zorgt voor goede verslaglegging.

Wat heb je in huis?

Jouw basis is je MBO of HBO opleiding in de richting van Bouwkunde. Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een vereiste. Je hebt kennis van Office, CAD-tekenen en of BIM (bij ons teken je standaard 3-dimensionaal). Daarnaast vinden we het belangrijk dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en dat je klantgericht bent. We voegen graag een teamspeler aan ons team toe die ook in staat is veel werkzaamheden zelfstandig op te pakken.

Je werkomgeving

De Vree en Sliepen is een modern, allround bouwbedrijf. Met onze onderscheidende bouwprojecten zijn we uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde bouwbedrijven van het Rivierenland. We bieden je graag de kans om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en eigen initiatief wordt gewaardeerd. Door het volgen van opleidingen en cursussen krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Naast een fijne, informele werksfeer bieden we een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je bij ons komen werken?

Wil je meer weten over ons of over de hierboven beschreven functie? We staan je graag te woord! Je kunt contact opnemen met Teunis van Voorthuizen door hem te bellen op: 0344-636960. Liever meteen solliciteren? Wij ontvangen je sollicitatie graag! Je kunt je CV en motivatie sturen aan Debbie Jansen via haar mailadres: d.jansen@vreesliepen.nl