Ga naar hoofdinhoud

De toekomst van de regio, ligt in onze handen.

Bekijk vacatures

Leren bij De Vree en Sliepen betekent een leven lang ontwikkelen

We zijn een lerende organisatie en helpen je graag op weg. Zo bieden we verschillende scholingstrajecten aan en verwelkomen we jaarlijks meerdere stagiairs.

Je kunt bij ons al terecht voor een eendaagse oriëntatie of een rondleiding op de bouwplaats. Wil je meer? Dan zijn er mogelijkheden voor een langdurige stage of een afstudeerproject. Zeker met het oog op de energietransitie zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde aanpakkers uit de regio.

Stage lopen bij De Vree en Sliepen

Zoek je een boeiende stage die je voorbereidt op de toekomst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Je gaat aan de slag als volwaardige collega, met je eigen taken en verantwoordelijkheden. Maar wees gerust: we gooien je niet in het diepe. Je trekt op met een ervaren begeleider. En wie weet hebben we na je stage wel een baan voor je!

Zie je dat wel zitten? Laat ons dat dan weten.

Onze opleidingstrajecten

‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’. Vanuit deze gedachte investeren we veel in de opleiding van jong talent. Denk bijvoorbeeld aan ons TOPS traineeship voor afgestudeerde HBO’ers. Met onze TOPS Academie maken we hier werk van. Daarnaast is er ook het traject TOPS kickstart: jong talent ontwikkelt zich sneller tot specialist in een bepaalde functie.

Plezier in je werk geeft energie en zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. Waardoor werk je met plezier? Als je op de juiste plek zit. Met ruimte om je talenten te ontwikkelen. Zodat je kunt groeien in je vak en voldoening haalt uit waar je dagelijks mee bezig bent. Onze TOPS Academie helpt je daarbij.

Onder de vlag van de TOPS Academie bieden we twee opleidingsprogramma’ s aan:  TOPS traineeship  en TOPS kickstart.

Naast deze langdurigere trajecten bieden wij ook jaarlijks plaats aan een groot aantal leerlingen (BBL/ BOL) en stagiaires van diverse opleidingen.

BOL/ BBL

• Uren per week: 32
• Opleidingsniveau: BBL of BOL

Ben je op zoek naar een leerplek als BOL/ BBL leerling? Wij hebben altijd een aantal plekken beschikbaar voor gemotiveerde leerlingen.

Stagiaires

• Uren per week: 32 tot 40
• Opleidingsniveau: MBO of HBO

Ben je op zoek naar een stageplek? Of ga je afstuderen? Wij hebben altijd een aantal plekken beschikbaar voor stagiaires en afstudeerders van zowel MBO als HBO.

TOPS Traineeship

• Uren per week: 40
• Opleidingsniveau: HBO

Spreekt de bouwwereld je aan, maar ben je nog zoekende? Via een traineeship krijg je scherp welke kant je op wil.

TOPS Kickstart

• Uren per week: 40
• Opleidingsniveau: HBO

Weet je al wat je wil? Dan biedt Kickstart de praktijkverdieping die je zoekt.

“Vragen stellen, vragen stellen en nog eens vragen stellen”

“Eigenlijk zijn er maar drie dingen belangrijk als je bij ons een opleiding start of een stage loopt. Namelijk: vragen stellen, vragen stellen en nog eens vragen stellen.”

Teunis van Voorthuizen, hoofd Bestaande Bouw

Sollicitatieproces

Digitaal solliciteren

Je stuurt ons je motivatie en cv eenvoudig via onderstaand formulier. Wees niet bescheiden! We lezen ook graag over je bijbaantjes, vrijwilligerswerk, hobby’s en interesses.

Gesprek en verslag

Als je cv en motivatie ons aanspreken, nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Samen kijken we naar je wensen en de mogelijkheden binnen ons bedrijf. De afspraken over de werkzaamheden en de start van je stage leggen we vast in een verslag. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Aan de slag!

Nadat je het stagecontract getekend hebt, staan alle seinen op groen. Er wacht je een prachtige stage bij een betrokken, laagdrempelig en ondernemend bouwbedrijf.