Ga naar hoofdinhoud

De Vree en Sliepen bouwt met mensen uit de regio, voor mensen in de regio.

Bekijk vacatures

Werken bij De Vree en Sliepen

Wil je actief bijdragen aan de toekomst van onze regio? En heb je een passie voor duurzaam en innovatief bouwen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Je komt hier terecht in een ongedwongen, betrokken en dynamische werksfeer. We geloven in de kracht van teamwork. Niet voor niets werken we met mensen uit de regio, voor mensen in de regio. Anders gezegd: jij maakt De Vree en Sliepen.

We zijn een relatief klein bedrijf. Dat betekent dat je in je functie soms extra verbreding vindt. Ook krijg je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Plezier in je werk is voor ons een belangrijke basisvoorwaarde.

De Vree en Sliepen bouwt samen met mensen uit de regio, voor mensen in de regio. Het is ons doel om onze regio leefbaar en aantrekkelijk te houden. Wat wij bouwen is bepalend voor volgende generaties. Kom je ons meehelpen onze ambities waar te maken? Want bouwen aan de regio doen we samen. De toekomst van onze regio, ligt ook in jouw handen.

Openstaande vacatures

Ben jij de vakman of -vrouw die ons team komt versterken? Hieronder vind je ons vacatureoverzicht. Bij iedere functie zie je een contactpersoon. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan zeker even contact met hem of haar op.

Staat jouw droombaan er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet vormen we alsnog een perfecte match!

Werkvoorbereider nieuwbouw

• Uren per week: 40
• Opleidingsniveau: MBO of HBO

Ben jij een echte planner, werk je nauwkeurig en voel je je thuis in een rol als spin in het web? Dan is deze baan als Werkvoorbereider nieuwbouw echt iets voor jou!

Timmerman onderhoud

• Uren per week: 40
• Opleidingsniveau: BBL of BOL

Zoek jij een afwisselende baan en vind je het leuk om bij de mensen thuis te komen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Calculator nieuwbouw

• Uren per week: 40
• Opleidingsniveau: MBO of HBO

Spreekt het jou aan om actief betrokken te zijn bij de gehele voorbereidingsfase van nieuwbouwprojecten? En beschik je over een goed cijfermatig en technisch inzicht? Dan is deze baan echt iets voor jou.

Samen staan we voor hetzelfde”

“Ik ervaar een enorme onderlinge betrokkenheid, ook vanuit de directie. Je merkt door de hele organisatie heen dat we samen voor hetzelfde staan. Dat is heel prettig.”

Raymon Akkermans, projectleider

Trots op onze mensen

Onze mensen zijn stuk voor stuk deskundige aanpakkers die altijd net dat stapje extra zetten om het verschil te maken. Iedereen krijgt veel ruimte en een fikse dosis eigen verantwoordelijkheid. Je hebt daardoor echt invloed op de projecten. Dat maakt niet alleen het werk leuker, het leidt ook tot betere resultaten. En dat komt natuurlijk ook de klant ten goede.

Sollicitatieproces

Start hier je sollicitatie. Fijn dat onze vacature je aanspreekt, we kijken uit naar je bericht! Solliciteren kan eenvoudig via onze website.

Digitaal solliciteren

Stuur ons via het online formulier je sollicitatiebrief en cv. Je ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox.

Gesprek

Binnen een week na de sluitingstermijn hoor je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Vervolg

Is de kennismaking ons allebei goed bevallen? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Daarin bespreken we zaken als salaris en arbeidsvoorwaarden.

Contract

Nog steeds groen licht? Dan maken we een contract op: je carrière bij De Vree en Sliepen kan beginnen!