Ga naar hoofdinhoud

De toekomst van de regio, ligt in onze handen.

Rivierenland: onze regio, ons werkgebied, ons thuis!

Een gebied waarmee we ons dus bijzonder verbonden voelen. Of we nu een nieuwbouwproject realiseren of een bestaand gebouw renoveren of restaureren, ieder project moet van waarde zijn. Waarde die bijdraagt aan de ontwikkeling van de regio. En dat ontwikkelen doen we sinds 1889 met hart en ziel – en we blijven dit met dezelfde passie vervolgen. De toekomst van onze regio ligt in onze handen.

MVO

Ondernemen met hart voor onze omgeving, de planeet en mensen: dat is voor ons geen modegrill. We doen dit al van oudsher.

We investeren in de regio door maatschappelijke projecten te ondersteunen. Het liefste door zelf vrijwillig de handen uit de mouwen te steken en bouwmaterialen beschikbaar te stellen. Iets terugdoen voor de regio geeft ons energie.

Op onze aarde zijn we zuinig. Daarom gebruiken we verschillende innovatieve, duurzame installaties in onze bouwprojecten. Ook hergebruiken we materialen als dakpannen, deuren en kozijnen.

We investeren in mensen. Onze medewerkers krijgen volop ontwikkelkansen in een gezonde en veilige werkomgeving. Daarnaast bieden we jaarlijks meerdere stageplekken aan op verschillende niveaus. Onze vakmensen maken ons bedrijf.

“We investeren in de regio door maatschappelijke projecten te ondersteunen.”

Onderdeel van Ter Steege Groep

Ons bedrijf is al ruim 130 jaar een begrip in Rivierenland en Midden-Nederland. Sinds 2016 zijn we zelfstandig onderdeel van de Ter Steege Groep uit Rijssen, een familiebedrijf dat werd opgericht in 1911. De Ter Steege Groep groeide in de loop der jaren uit tot een onderneming met 25 zelfstandig opererende bedrijven in vastgoed, bouw, handel en industrie.

De Vree en Sliepen en de Ter Steege Groep passen uitstekend bij elkaar. Onze expertise in duurzame renovatie is een van de specialiteiten die de totale groep versterkt. Andersom geldt de kracht van het collectief ook: we weten ons verzekerd van een grote hoeveelheid kennis en vakmanschap bij onze achterban van Ter Steege Bouw Vastgoed.

Bezoek de website

Onze historie

“De verschillende referenties van klein tot groot tonen de kracht van onze organisatie

“Of het nu gaat om een particuliere verbouwing, grootschalige
bedrijfsmatige uitbreiding of nieuwbouw/verduurzaming van sociale
huurwoningen: De Vree en Sliepen staat voor u klaar.”

Wim van Vreeswijk, directeur

Download magazine Balans

Jaarlijks brengen wij een magazine uit waarmee we u op de hoogte brengen van ontwikkelingen binnen onze branche en onze organisatie en van de lopende en afgeronde projecten.

Download

Werken bij De Vree & Sliepen?

Wil je actief bijdragen aan de toekomst van onze regio? En heb je een passie voor duurzaam en innovatief bouwen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Bekijk vacatures