Ga naar hoofdinhoud

Gebiedsontwikkeling

We zijn ontwikkelende bouwers. Dat betekent dat we niet alleen uitvoeren, maar ook meedenken in de ontwikkelfase. Daarin werken we zelfs risicodragend, bijvoorbeeld via het aankopen van grondposities.

Bekijk recente projecten

Gebiedsontwikkeling in de regio

Zien we ontwikkelkansen in ons mooie Rivierenland? Dan tonen we het initiatief dat past bij een vooruitstrevend bouwbedrijf. We verwerven gronden met het oog op de toekomst, vaak zelfs nog vóórdat de bestemmingsplannen herzien zijn. Dat geeft u als woningcorporatie, ontwikkelaar of andere grondeigenaar de kans om tijdig te participeren in een kansrijk project.

Samen verzilveren we kansen

Samen staan we sterk(er). Daarom laten we niets aan het toeval over in onze vooruitstrevende ambitie voor gebiedsontwikkeling. Zien we een (mogelijke) kans voor u? Dan betrekken we u direct. Zo staan we samen altijd op pole position voor het vormgeven van het Rivierenland van morgen.

Geen woorden, maar daden

We trekken nauw op met onze collega’s van Ter Steege Bouw Vastgoed, experts in gebiedsontwikkeling. Dat betekent dat we ook zaken als bestemmingsplanwijzigingen, participatieprojecten (bijvoorbeeld met omwonenden) of strategische gesprekken met stakeholders voor onze rekening nemen. Zo zetten we samen kansen op het gebied van grond- en opstalexploitatie om in daden.

Contact opnemen Download onze brochure

“We kennen de ziel van de omgeving”

“Voor goede, gerichte gebiedsontwikkeling moet je deskundig zijn én de ziel van die omgeving kennen. Met de kennis die we bij Ter Steege hebben en de regionale inbedding van De Vree & Sliepen zijn we in staat om kansen snel om te zetten in projecten die de omgeving verrijken.”

Gijs Takkenkamp (Ter Steege Gebiedsontwikkeling)

Actueel

We werken met veel passie aan een aantrekkelijke en leefbare regio. We zijn dan ook trots op onze projecten en onze mensen. Benieuwd naar wat we realiseren? Je leest het in onze nieuwsberichten en blogartikelen.

Meer actualiteiten

Tussen Kasteel en Wijchens Meer Wijchen

Wijchen

Op de plaats waar voorheen het gemeentekantoor van Wijchen stond wordt het plan Tussen Kasteel en Wijchens Meer ontwikkeld.

Koudenhoek-Noord Lent

Lent

In het noordelijke deel van plan Koudenhoek in Lent zullen wij duurzame woningen bouwen.

De Dreijen Wageningen

Wageningen

Op het voormalig universiteitsterrein De Dreijen in Wageningen ontwikkelen wij woningen.

Download magazine Balans

Jaarlijks brengen wij een magazine uit waarmee we u op de hoogte brengen van ontwikkelingen binnen onze branche en onze organisatie en van de lopende en afgeronde projecten.

Download

Afspraak maken

Heeft u een vraag? Wilt u met ons in gesprek? Of wilt u direct een afspraak maken om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen? We staan voor u klaar!

Afspraak maken