Ga naar hoofdinhoud

Kleinbouw

Van een badkamerverbouwing in een woonhuis tot en met het realiseren van een nieuwe spoedeisende hulp in een ziekenhuis: ieder project is ons even waardevol. De specialisten in onze vaste bouwteams benaderen ieder project dan ook alsof het hun eigen woning of bedrijfsgebouw betreft. Kwaliteit gegarandeerd!

Bekijk recente projecten

Kleinbouwprojecten in de regio

Benieuwd naar waar we in úw buurt actief zijn (of zijn geweest)? Hier vindt u alle ins en outs van de kleinbouwprojecten in ons mooie Rivierenland.

Woningbouw

Natuurlijk gaat u genieten van het eindresultaat van uw woningrenovatie. Maar dat genieten begint bij ons al eerder. Zoals tijdens een 3D-sessieu al in de planfase door uw nieuwe badkamer of uitbouw loopt. Vervolgens maken wij van die virtuele wereld werkelijkheid. En de werkzaamheden zelf? Die voeren we zorgvuldig uit en we laten onze werkomgeving iedere dag schoon achter.

Utiliteitsbouw

We hebben alles in huis om uw werk- of productieomgeving te renoveren. En doordat onze schilders, timmermannen, stukadoors en tegelzetters al vele jaren bij ons in dienst zijn, kunnen we ze in uw project perfect in hun kracht plaatsen. Het is misschien een beetje saai, maar het eindresultaat is daardoor helder, voorspelbaar en vooral: zoals u het van ons verwacht.

Industriële klanten

Bedrijven, onderwijsinstellingen en ziekenhuizen zijn gebaat bij een zorgvuldig uitgedacht bouwtraject. Denk aan een goed gefaseerde bouw en oplevering, maar ook aan slimme verkeersbewegingen en logistieke processen. Daarom mag u rekenen op een ingespeeld bouwteam, waarmee we flexibel reageren op alles waar uw dagelijkse bedrijfsvoering om vraagt.

Onze aanpak

We werken transparant, maken duidelijke afspraken en komen die na. We werken in vaste bouwteams met vakmensen die weten wat we van hen verwachten. En uw vaste contactpersoon is altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Zo weet u gedurende het totale project precies waar u aan toe bent.

Stap 1

Goed werk begint met goed luisteren. Wat zijn uw wensen? Die verwerken we in een plan, plus een offerte waarin we alle bedragen logisch verklaren.

Stap 2

Geeft u ons een ‘go’? Dan stellen we het ideale bouwteam voor uw project samen. U kunt rekenen op vakmensen met vele jaren ervaring, die weten hoe ze een klant tevreden stellen.

Stap 3

Terwijl wij aan het werk zijn, doet u met een gerust hart úw zaken. We werken gestructureerd, veilig en schoon, zodat u iedere dag geniet van de vorderingen.

Stap 4

Bij de oplevering ziet u dat we hebben waargemaakt wat we hebben afgesproken. Zonder meerkosten, want die hebben we in het voortraject al afgedekt. Genieten zonder nare bijsmaak!

Verbouwen met kleinbouw

Ons doel in ieder project? Zorgen dat u niet opziet tegen de verbouwing die eraan komt, maar dat u zich erop verheugt. Niet alleen op het eindresultaat (al wordt dat natuurlijk grandioos), maar ook op het proces. Dat gevoel creëren we samen, door vanaf het allereerste gesprek klare taal te spreken.

Door dat te doen, zorgen we voor openheid, helderheid en inzicht. Zo werken we bijvoorbeeld met ‘open calculaties. Dat wordt onze basis om samen verder te sparren. Waar kan het slimmer, completer of voordeliger? Uiteindelijk weten we allemaal precies waar we aan toe zijn en waar we voor tekenen.

Het resultaat hiervan is een positieve sfeer van rust en vertrouwen. We zeggen vaak met een knipoog: ‘Geef ons uw sleutel maar, en ga zelf lekker op vakantie. Als u terugkomt, komt u thuis in uw droomhuis’. Hetzelfde geldt voor de utiliteitsprojecten: ook daarin zijn we de bouwpartner die uw project tot in de kleinste details beheerst en uitvoert. Zo wordt (ver)bouwen een feestje!

Contact opnemen Download onze brochure

“Zo wordt (ver)bouwen een feestje!”

“Wij zijn de bouwpartner die uw project tot in de kleinste details beheerst en uitvoert. Zo wordt (ver)bouwen een feestje!”

Gerti Torn Broers, hoofd kleinbouw

Actueel

We werken met veel passie aan een aantrekkelijke en leefbare regio. We zijn dan ook trots op onze projecten en onze mensen. Benieuwd naar wat we realiseren? Je leest het in onze nieuwsberichten en blogartikelen.

Meer actualiteiten

Onderhoud panden Stichting Stadsherstel Tiel

Tiel

Onderhoud panden Stichting Stadsherstel Tiel

Bouwupdate Kleinbouw

Tiel

Bouwupdate Kleinbouw

Renovatie woning Wageningen

Wageningen

Voor een particuliere relatie renoveren wij een woning in Wageningen.

Download magazine Balans

Jaarlijks brengen wij een magazine uit waarmee we u op de hoogte brengen van ontwikkelingen binnen onze branche en onze organisatie en van de lopende en afgeronde projecten.

Download

Afspraak maken

Heeft u een vraag? Wilt u met ons in gesprek? Of wilt u direct een afspraak maken om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen? We staan voor u klaar!

Afspraak maken