Ga naar hoofdinhoud

Nieuwbouw

Uw nieuwbouwproject is bij ons in goede handen. We hebben de kennis, de ervaring én de drive om er een succes van te maken. Bovendien gaan we altijd voor een langetermijnrelatie met u als opdrachtgever. Dat betekent bijvoorbeeld dat we er ook ná de oplevering voor u zijn.

Bekijk recente projecten

Nieuwbouwprojecten in de regio

Wat we ook bouwen in ons mooie Rivierenland, we zijn trots op ieder project dat we realiseren. Hier ontdekt u waar we in úw buurt actief zijn (geweest).

Opgeleverd
Nieuwbouw Huys van Malsen Geldermalsen Geldermalsen
In het centrum van Geldermalsen bouwen wij momenteel aan 10 appartementen en 2 commerciële ruimtes binnen het project Huys van Malsen.
Opgeleverd
Nieuwbouw fase 8 De Plantage Meteren Meteren
In Meteren bouwen wij momenteel aan fase 8 van plan De Plantage. In opdracht van BPD bouwen wij hier 20 koopwoningen en in opdracht van Kleurrijk wonen 17 huurwoningen.
Opgeleverd
Nieuwbouw De Kersentuin Maurik Maurik
Voor woningcorporatie Thius bouwden wij 25 woningen voor starters en senioren op het terrein waar voorheen verzorgingstehuis De Kersentuin stond.
Opgeleverd
Nieuwbouw woningen De Plantage Meteren Meteren
In Meteren bouwden wij 15 woningen in plan De Plantage in opdracht van BPD. De woningen zijn ontworpen door Architectenbureau WagterKrijger uit Tiel.
Opgeleverd
Nieuwbouw Schaerweide Dordrecht Dordrecht
In Dordrecht bouwden wij 22 grondgebonden woningen en een gebouw met 12 appartementen in het plan Schaerweide.
Opgeleverd
Nieuwbouw woningen Hof van Lienden Lienden
In Lienden bouwden wij 53 woningen (15 koop- en 38 huurwoningen) binnen het plan Hof van Lienden in opdracht van Stichting Woningbeheer Betuwe. Architectenbureau Visser en Bouwman ontwierp de woningen.
Opgeleverd
Nieuwbouw Villa Zoelen Zoelen
In Zoelen bouwden wij een villa voor een particuliere klant. De villa met overstekdak en vide heeft uitzicht op de Linge.
Opgeleverd
Nieuwbouw zorgcentrum Hydepark Doorn Doorn
In Doorn bouwden wij zorgcentrum Hydepark in opdracht van de Protestantse Kerk Nederland (PKN). Het ontwerp is van Van Egmond Totaal Architectuur uit Noordwijk.

Woningbouw

Voor ons is iedere opdrachtgever gelijk. We zijn thuis in bouwprojecten voor sociale huur, middenhuur en koop. En doordat we veel specialismes in eigen huis hebben (van kopersbegeleiders tot en met energieadviseurs) denken we tot in de kleinste details met u mee. Uw voordeel: service, gemak en een kortere doorlooptijd van uw project.

Utiliteit

We betrekken u nadrukkelijk bij het bouwproces. Zo brengen we uw project tot leven via onze 3D-modellering (BIM). Door het proces daarmee al in een vroeg stadium inzichtelijk te maken, voorkomen we verkeerde keuzes en constateren we conflicten al, nog voordat ze tot clashes leiden. En waar we kansen zien, doen we suggesties voor bétere beslissingen. Daarin zijn we soms best eigenwijs, al spreken we zelf liever van oprechte betrokkenheid.

Onze aanpak

Bouwen doen we niet alleen, maar samen met u. Daarom betrekken we u bij iedere fase van uw bouwproject.

Stap 1

Wie bent u? En wie zijn wij? We maken graag kennis om te ontdekken welke potentie onze ‘match’ heeft. Dat wordt ons vertrekpunt.

Stap 2

Ons eerste advies is vrijblijvend, zelfs inclusief de startcalculaties. Samen verkennen we de mogelijkheden van uw project.

Stap 3

Uw contactpersoon blijft het gehele project betrokken en bereikbaar. Zo houdt u van begin tot einde één aanspreekpunt.

Stap 4

Een goede oplevering van uw project is voor ons de standaard. Maar ook daarna zijn we er. Zo investeren we niet alleen in uw gebouw(en), maar ook in onze relatie.

Maatschappelijk verantwoord

People, Planet en Profit zijn leidend in alles wat we doen. Waar mogelijk, zoeken we bijvoorbeeld de samenwerking met onderwijsinstellingen. Via stages, leerwerkplekken en traineeships verwelkomen we vele nieuwe, jonge talenten. Hen leiden we op tot de vakkrachten die uw toekomstige projecten gaan vormgeven.

We gaan bewust om met onze bouwbenodigdheden. We gebruiken ze alleen als de materiaalpaspoorten deugen, bijvoorbeeld op het gebied van productie, levensduur en recyclepotentie.

We zetten ons structureel in voor maatschappelijke doelen. Het liefst maken we een verschil met onze kennis en kunde, bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van een hospice, de bouw van een dierenopvang of de realisatie van een scoutingclubhuis. Lokaliteit is daarbij een belangrijk criterium, want ook met maatschappelijk verantwoord ondernemen willen we Rivierenland verrijken.

Contact opnemen Download onze brochure

“We bouwen voor Rivierenland”

“We houden van Rivierenland. Natuurlijk zijn de wensen en eisen van onze opdrachtgevers leidend, maar tegelijk zorgen we dat ieder project een positieve bijdrage levert aan ons mooie woon- en werkgebied.”

Wim van Vreeswijk, directeur

Actueel

We werken met veel passie aan een aantrekkelijke en leefbare regio. We zijn dan ook trots op onze projecten en onze mensen. Benieuwd naar wat we realiseren? Je leest het in onze nieuwsberichten en blogartikelen.

Meer actualiteiten

Nieuwbouw 11 woningen Casterhoven Kesteren

Kesteren

Binnen plan Casterhoven in Kesteren bouwden wij 11 woningen.

Nieuwbouw appartementen Denim en Kasjmir Veenendaal

Veenendaal

In het centrum van Veenendaal bouwen wij aan 75 appartementen voor Ingenious Vastgoed.

Nieuwbouw Huys van Malsen Geldermalsen

Geldermalsen

In het centrum van Geldermalsen bouwen wij momenteel aan 10 appartementen en 2 commerciële ruimtes binnen het project Huys van Malsen.

Download magazine Balans

Jaarlijks brengen wij een magazine uit waarmee we u op de hoogte brengen van ontwikkelingen binnen onze branche en onze organisatie en van de lopende en afgeronde projecten.

Download

Afspraak maken

Heeft u een vraag? Wilt u met ons in gesprek? Of wilt u direct een afspraak maken om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen? We staan voor u klaar!

Afspraak maken